RealStianNorway
Followers · 2.74K
943.34
89
Subscribe
💗MAN BLIR HVA MAN OMRINGER SEG MED, #uføretrygd 💗 husk det;) 💗
League of Legends (LoL) ·Norwegian (norsk)
LEMON
1
ICE CREAM
10
DIAMOND
100
NINJAGHINI
1,000
NINJET
10,000
( Trykk på bilde ) Tusen takk for supporten dere gir meg,ord kan ikke beskrives hvor glad jeg er for at jeg kan fremdeles leve av streaming takket være Norges beste og morsomste livestreaming community

(Husk før du donerer at donasjoner er frivillig som støtter Livestreamen og er nonrefunbare )
Jeg heter StianNorway og er den i Norge som har levd av og holdt på med Streaming lengst, snart 9 år.Det er overhodet Ingen stream i verden du vil få mer latter og morro av enn av og se på Legenden innen streamin/Gaming og ikke minst Kongen av IRL. Trykk øverst til høyre på siden hvor det står "Subscribe" så gjør du det enda mulig for meg og gjøre det jeg elsker mest i livet, og Underholde dere! PS: Du må kjøpe Lino poeng for og subbe, 300 lino = ca 30 kr, og Dlive tar ingen cut. --> MOBIL? HVIS DU IKKE HAR AMAZONKONTO, DU GÅ INN PÅ MOBILEN OG GÅ PÅ APPLE STORE ELLER GOOGLE PLAY BUTIKK OG LEGG INN KORTBETALING, LASTE NED DLIVE OG TRYKK SUBSCRIBE SOM STÅR PÅ ØVERST PÅ STREAMEN. SÅ TRYKKER DU SUBSCRIBE MONTHLY
Mitt luxushjem som er 81 kvdm2 stort, over 5meter i taket 2 etasjer og midt i Oslo sentrum

REGLER : Er du negativ til alt, dårlig holdning,forlanger hva jeg skal gjøre, desperat for og triggre/irritere på noen som helst måte , eller kritikk troll backseatgaming, klaging på stream eller spill eller genrellt bare for og være liten dritt så blir du bannet til du skjønner at alt det du prøver på over her aldri vil fungere og jeg kommer til og fucke med tiden din til du blir gal og du må endre deg selv til positivitet ;) (Jeg har streamet i 9 år, jeg har sett alt, hørt alt, blitt kalt alt osv;) Spar deg tiden! PS : mas om spill,hva du vil se osv + IRL vil kun generere til trollesvar/ban/dagsbanner osv til du skjønner at jeg HAR og VIL alltid gi en fullstendig faen i hva dere vil se! Legenden gjør akkurat hva han vil, og slik vil det alltid være. --> Glem ikke, at de menneskene som maser og gnåler mest, de bidrar alltid minst og du er mest sansynlig et ganske trist og lavtstående menneske i ditt private liv ;) Stakkars..
Trykk på Linken eller bilde for og Legge ved musikk som blir automatisk spillt av!! WOOW!

https://gamingforgood.net/s/likerderealle#donate
Twiss drama : https://imgur.com/8V7Z6qE

Bedrager Listen : https://imggmi.com/full/2019/10/29/bf154def076b5c0d070ea20303bca8ad-full.png.html

bare påpeke, at de snakker/skriver som meg fremdeles, ser på streamen min selv om de er bannet. Og vet du hva?

Det elsker jeg, fortsett med det;)

Løgnere, bedragere, dårlige valg, gjør at dere står små som dere er sammen og Konsernet går videre uten dere, Lykke til:)

(husk at de som har prøvd og overtale dere, er like faske og bedragere som jeg har vist!og karen under som sier han fikk "reaksjoner" at han så masse på meg, sitter fremdeles og ser på mens han er bannet, rotehue? dum?.. haha Få opp øynene folkens og se selv hvor pilråtne det er mulig og bli.

Kos dere også uten noen form for support av Alawidir, Norsken70 og Franktastisk. Dette er mennesker som flyr rett og har donert mye til mangen av dere, men nå er det stopp når de har sett hvor råtne bedragere dere er.

ps: gjelder alle på banlisten.

Støtter du bedragere? så blir du behandle som en også ;)