hayatoyunu
Followers · 708
Subscribe
Streamer is offline
LEMON
1
ICE CREAM
10
DIAMOND
100
NINJAGHINI
1,000
NINJET
10,000
Hakkımda
Oynayabileceğimiz en zor oyun: hayatın kendisidir. Bir kurumda çalışıyorum. Bugüne kadar 30'dan fazla ülke gezdim. Portekiz ve İtalya'da yaşadım. Hayatla ilgili konuşuyorum. Hayat oyununu iyi oynamanız için, potansiyelinizi sonuna kadar kullanabilmeniz için ve benim yaptığım yanlışları yapmamanız için bu yayınları açıyorum. Bir yandan hem öğreniyoruz hem eğleniyoruz. Sorunlarınızı bana yazın. Konuşalım. Tartışalım. Hep beraber çözüm bulmaya çalışalım.

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.

Yayın saatleri: Hafta sonu 13.00-15.00
Her gece 20.00-22.00
Youtube
Youtube kanalımı takip edebilirsiniz. İlk fırsatta video yüklemeye başlayacağım.

https://www.youtube.com/channel/UChbRy_wGLe7p3F3k8QUrzpA
Discord
https://discord.gg/bpC9zY6

HAYAT OYUNU'nda hayat denilen en zor oyunumuzu en iyi şekilde oynamaya çalışan kaliteli insanlarla birlikte kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Lütfen her türlü görüşe saygı duyalım. Amacımız iyi insan olmak, kişisel gelişimimiz hızlandırmak, her konuda bilgi sahibi olmak ve kendimizin hayattaki potansiyelinin farkına vararak en iyi versiyonumuza ulaşabilmek.
KURALLAR
- Hoş geldin ve sefalar getirdin sevgili hayat oyuncuları. Eminim ki hepiniz çok iyi insanlarsınız ve içinizdeki asla kötülük yok. Yine de bazı kurallar yazma gereği duydum.
-Lütfen sebebi ne olursa olsun küfür etmeyin. Sizden çok rica ediyorum arkadaşlar. Burada kaliteli yayın yapmaya çalışıyoruz. Bu sohbeti izleyen genç kardeşlerimiz, büyüklerimiz ve hanım izleyicilerimiz de var. Bunu düşünerek hareket etmenizi istiyorum. Kimseyi engellemek istemiyorum ancak küfür edenleri engellemek zorunda kalacağımı en başta söylüyorum. Bizim amacımız insanları kaybetmek değil kazanmak. Küfür etmek sana asla fayda sağlamaz ve enerjini düşürür. Önce bir dinle beni ve şans ver. Ailenizin yanında küfür ediyor musunuz? Burada ve diğer yerlerde de etmeyiniz. Kötü insan olmayın!
-Küfürlü, müstehcen veya ayıp takma isimler (nick) kullanmayalım. Ayrıca size nasıl hitap edebilirim böyle? Kötü olan isimleriniz ekranda çıkıyor ve büyüklerimiz ve hanım izleyiciler özellikle rahatsız oluyor. Kız kardeşinizin, annenizin yanında da böyle mi konuşuyorsunuz? Böyle takma isimleri uyaracağım ve sonrasında istemesem de engellemek zorunda kalacağım. Lütfen kendinize güzel isimler bulun arkadaşlar.
-Din, dil, ırk, yaş, cinsiyet vs. gibi konularda bana ve herkese lütfen saygılı olun. Amacım hepimizin gelişmesini ve hayat oyununda başarılı olmasını sağlamak. Herkese eşit mesafedeyim gerçekten. Bana ve izleyicilerime saygıyı korumanızı istiyorum çünkü ben size daima saygılı olacağım. Söz veriyorum. Saygısızlık yapanları engellemek zorunda kalacağım.
-Yayının akışına uygun gitmeye özen gösterin arkadaşlar. Yayını bozmak gibi girişimler yapmayın. Kaliteli insanlarla kaliteli sohbetler etmeye çalışıyoruz. Yayını bozmak için harcayacağınız enerjiyi ve vakti söylediklerimi anlamakta harcayın. Gerçekten hayatta işe yarayacak şeylerden bahsetmeye çalışıyorum. Sohbetimiz size uygun gelmezse vaktinizi bu kanalı bozmaya çalışmak yerine kitap okumakla harcayabilirsiniz.
-SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM. HAYAT OYUNUNDA BAŞARILAR DİLERİM. :)
Bynogame bağış
Sıkça Sorulan Sorular
Sıkça sorulan sorular
1-) İsmin nedir?
Cevap: Ne yazık ki şimdilik bu sorulara cevap veremiyorum. En iyisi eğer benden küçükseniz abi, büyükseniz ise kardeşim diye hitap edin.

2- )Nerede yaşıyorsun abi?
Cevap: Karadeniz'de bir şehirde yaşıyorum.

3-) Mesleğin nedir?
Cevap: Bu soruya cevap veremiyorum. Devlette çalışıyorum. İlerde kanalım büyürse belki açıklayabilirim.

4-) Neden bu sorulara cevap vermiyorsun?
Cevap: Sorun yaşamak istemediğimden dolayı bu bilgilerin bir süre bilinmesini istemiyorum. Lütfen anlayışla karşılayın. Önemli olan size ne anlattığım ve katkılarım diye düşünüyorum.

5-)Kaç yaşındasın?
Cevap: 33 :)

6-) Evli misin?
Cevap: Bekarım.

7- Sevgilin var mı?
Cevap: Bunlar çok özel sorular :)

8- Üniversite okudun mu? Nerede okudun?
Cevap: Birden fazla okudum. Hala da okuyorum. İzmir ve İstanbul'da okudum.

9- Yabancı dil biliyor musun?
Cevap: İngilizce biliyorum. Portekiz ve İtalya'da kaldığımdan dolayı Portekizceyi ve İtalyancayı az biraz konuşabiliyorum. İspanyolcayı anlayabiliyorum. İnsan konuşmayı unutuyor ne yazık ki.

10- Neden canlı yayın açıyorsun?
Cevap: Sizlere faydalı olabilmek ve keyifli vakit geçirmek amacındayım.